U savremenom načinu života automobil predstavlja nužnost. Klima sistem u vozilu nam omogućava daleko prijatnije uslove za vožnju.

Pravilan rad klime narušavaju:

  • Bakterije i drugi mikroorganizmi
  • Industrijsko zagađenje
  • Izduvni gasovi automobila
  • Nikotin i polen

U toku jedne godine, iz sistema koji se pravilno koristi, ispari 10-15 grama rashladnog sredstva. Za efikasan rad, preporučuje se redovan servis na svake 2 godine. U sklopu redovnog održavanja vrši se reciklaža freona i ulja. Tom prilikom se ubacuje određena količinu novog freona i ulja prema specifikaciji proizvođača vozila. Kod nas možete izvršiti dijagnostiku koncentracije freona i ulja u rashladnom sistemu, te ako postoji potreba dopuniti klima uređaj propisanom količinom rashladne tečnosti i ulja. Dopuna i zamena se vrši najmodernijim servisnim stanicama što garantuje izvanredan kvalitet radova.

Najbolja garancija za ispravnost, udobnost i sigurnost Vašeg vozila jeste redovno održavanje u profesionalnom servisu. Na taj način ćete zadržati kvalitet vozila i izbeći skupe popravke. Danas je auto servis Šimandli, moderan i tehnički opremljen servis specijalizovan za vozila novije generacije.

TOP