Auto dijagnostika se koristi u slučajevima kada nam računar na vozilu signalizira kvar, neispravnost nekog dela ili celog sistema. Najčešće je to upaljena narandžasta lampica sa simbolom motora ili natpis "Check Engine" na instrument tabli. Upozorenje koje nam kompjuter signalizira ne daje detalje o problemu. Jedino obučeni operateri uz pomoć kompjuterske dijagnostike mogu dati precizan odgovor koji je uzrok problema.

Dijagnostika vozila je danas polazna osnova za brzo uočavanje nastalog problema na svakom vozilu. Naš servis je opremljen najnovijim uredjajima za brzo dijagnostikovanje kvarova na svim tipovima vozila. Konstantno ulaganje u softver i obuku naših zaposlenih su garant da cemo ozbiljno pristupiti rešenju svakog problema. U svakom trenutku ćete dobiti savet kako da rešenje za nastali problem bude najprihvatljivije za vas i vaš budzet.

Najbolja garancija za ispravnost, udobnost i sigurnost Vašeg vozila jeste redovno održavanje u profesionalnom servisu. Na taj način ćete zadržati kvalitet vozila i izbeći skupe popravke. Danas je auto servis Šimandli, moderan i tehnički opremljen servis specijalizovan za vozila novije generacije.

TOP