O Nama

ŠIMANDLI - Auto Servis

Ko smo mi?

Auto servis Šimandli poseduje više 70 godina dugu automehaničarsku tradiciju koja se uspešno prenosi sa kolena na koleno. Već četiri generacije porodice Šimandli garantuju stručnost, profesionalizam, znanje i vrhunski kvalitet usluge, u najkraćem mogućem roku.Specijalnost servisa Šimandli je popravka i održavanje putničkih automobila i lakih teretnih vozila WAG grupacije: AUDI, VW, ŠKODA, SEAT i PORSCHE. Zahvaljujući iskustvu i stručnosti našeg kadra, kao i tehničkoj opremljenosti servisa, u mogućnosti smo da uspešno rešimo sve probleme koji se javljaju u radu Vašeg četvorotočkaša.Auto servis Šimandli nudi Vam sledeće usluge:Kompletna kompjuterska dijagnostika Kompletna analiza bezbednosti vozila Problemi upravljivosti vozila Zamena ulja Tune-ups Provera izduvnog sistema Auto klima servis Električni sistem Rad motora Servis menjača i prenosnog sistema

Najbolja garancija za ispravnost, udobnost i sigurnost Vašeg vozila jeste redovno održavanje u profesionalnom servisu. Na taj način ćete zadržati kvalitet vozila i izbeći skupe popravke. Danas je auto servis Šimandli, moderan i tehnički opremljen servis specijalizovan za vozila novije generacije.

U skladu sa aktuelnim trendovima u auto industriji nudimo kompjutersku dijagnostiku koja omogućava najbrže i najtačnije testiranje stanja kompletnog vozila. Na osnovu dobijenih rezultata, pristupamo otklanjanju najrazličitijih kvarova na Vašem vozilu, uz upotrebu specijalnih alata i savremenih dijagnostičkih uređaja.

Ipak, moderna oprema ne znači mnogo ako njome ne upravlja stručan tim majstora koji ima dugogodišnje iskustvo u automehaničarskom poslu. Naši serviseri su u stanju da poprave i ono što drugi majstori nisu znali da poprave na Vašem vozili ili za šta su Vam rekli da je nemoguće popraviti. Pravnim licima i preduzetnicima, nudimo mogućnost sklapanja ugovora o održavanju vozila.

Posetite nas i uverite se u našu stručnost i profesionalnost. Jer, mi smo doktori za Vaš automobil!

0 +
Apartments Sold
0 +
Satisfied Clients
0 +
Houses Rented
0 +
Listed Properties