Auto servis Šimandli poseduje više 70 godina dugu automehaničarsku tradiciju koja se uspešno prenosi sa kolena na koleno. Već četiri generacije porodice Šimandli garantuju stručnost, profesionalizam, znanje i vrhunski kvalitet usluge, u najkraćem mogućem roku.

Specijalnost servisa Šimandli je popravka i održavanje putničkih automobila i lakih teretnih vozila WAG grupacije: AUDI, VW, ŠKODA, SEAT i PORSCHE. Zahvaljujući iskustvu i stručnosti našeg kadra, kao i tehničkoj opremljenosti servisa, u mogućnosti smo da uspešno rešimo sve probleme koji se javljaju u radu Vašeg četvorotočkaša.

U skladu sa aktuelnim trendovima u auto industriji nudimo kompjutersku dijagnostiku koja omogućava najbrže i najtačnije testiranje stanja kompletnog vozila. Na osnovu dobijenih rezultata, pristupamo otklanjanju najrazličitijih kvarova na Vašem vozilu, uz upotrebu specijalnih alata i savremenih dijagnostičkih uređaja.

Najbolja garancija za ispravnost, udobnost i sigurnost Vašeg vozila jeste redovno održavanje u profesionalnom servisu. Na taj način ćete zadržati kvalitet vozila i izbeći skupe popravke. Danas je auto servis Šimandli, moderan i tehnički opremljen servis specijalizovan za vozila novije generacije.

TOP